»V ENI ROKI SKODELICA KAVE, V DRUGI SAMOZAVEST…..

Tako je, roke nam povedo veliko o njihovem lastniku. Ne glede na to, s čim se ukvarjate in kako so obremenjene vaše roke. Še prav posebej za to, si roke vedno zaslužijo, da lepo skrbimo za njih.

SPA nega rok

zajema  toplo kopel,oblikovanje nohtov, skrb za obnohtno kožico, poliranje nohtov, piling rok hranilno masko, ter masažo dlani.

Zimska različica nege , so termo rokavičke ki vsebujejo čebelji vosek in SHEA maslo, ki utrujeno in razpokano kožo na rokah še dodatno nahrani, toplota rokavic pa blagodejno učinkuje tudi na težave pri artritisu.

SPA nega rok zajema tudi lakiranje nohtov. Lahko izbirate med tremi vrstami lakiranja: navaden lak, strip lakiranje in permanentno lakiranje – geliš

Četrta možnost, pa je geliranje nohtov, ki ga priporočamo vsem, ki imajo zelo obremenjene roke, in zaradi tega krhke, lomljive nohte.

Gel noht utrdi in prepreči, da bi se cepil in lomil. S to tehniko zaščite nohta končno lahko dosežete, dolgotrajno urejene nohte, brez pretirane in zahtevne nege doma, za to poskrbimo mi.

Cilj geliranja nohtov je, da sami na naraven način dosežete želeno dolžino vaših naravnih nohtov.

Kadar pa se noht zlomi, ali sami še niste uspeli dočakati želene dolžine nohtov, vam jih lahko podaljšamo.

Geliranje nohtov

Četrta možnost,  je geliranje nohtov, ki ga priporočamo vsem, ki imajo zelo obremenjene roke, in zaradi tega krhke, lomljive nohte,zaradi teh težav nohti rastejo zelo počasi.

Gel, noht utrdi in prepreči, da bi se cepil in lomil. S to tehniko zaščite nohta končno lahko dosežete, dolgotrajno urejene nohte, brez pretirane in zahtevne nege doma, za to poskrbimo mi.

Cilj geliranja nohtov je, da sami na naraven način dosežete želeno dolžino vaših naravnih nohtov.

Uporabljamo vrhunsko  nohtno kozmetiko Alessndro. Odlični brezkislinski geli, skrbijo za vaše naravne nohte,   so izredno obstojni . Gel, ki ga nanesemo na vaš noht je prožen in udoben, ter prijazni vašemu zdravju.

Podaljševanje nohtov z gelom

Podaljševanje nohtov izvajamo po sistemu Alessandro, in jih podaljšujemo na šablono z gelom. Le v izjemnih primerih, nanašamo plastične konice.

Podaljševanje z gelom, daje nohtu bistveno bolj naravno podobo.

Naš cilj je, narediti take umetne nohte, da se ne vidi da so umetni.

Terapija pogrizenih nohtov

Za vsako težavo, se najde rešitev, tudi za pogrizene nohte.

Pri tej težavi, ki zdaleč ni samo estetska, pristopamo, na terapevtski način.

Nohti, ki so bili dolgo časa podvrženi grizenju , zahtevajo posebno nego in pristop.

  1. korak pogovor želje, cilji
  2. korak, načrt saniranja nohtov
  3. geliranje  in/ali podaljševanje nohtov
  4. redni obiski in skrb za higieno na domu.

Tudi pri sanaciji pogrizenih in poškodovanih nohtih, govorimo o paketni negi, glede na število obiskov, vam nudimo dodatne popuste.