LEPOTA IN ZDRAVJE GRESTA Z ROKO V ROKI

Saj poznate občutek, ko vam majhna sprememba, polepša dan. Nova barva laka na nohtih, lepo diskretno obrobljene in poudarjene oči, lepo urejene noge v poletnih sandalih…

tisti občutek, ko nihče točno ne ve, kaj ste naredile a vsak opazi razliko.

Permanentno podaljševanje trepalnic 1 na 1 ali 3D volumen

Večna želja vsake ženske je, da bi očarala s svojim pogledom, poudarila obliko svojih oči, naredila svoj pogled skrivnosten in zapeljiv.

Umetne trepalnice niso nič novega, le tehnike podaljševanja so bolj sodobne in udobne.

Pri nas izvajamo 2 tehniki;

prva je,  trajno podaljševanje trepalnic 1-1, kar pomeni, da prilepimo eno umetno trepalnico na eno naravno trepalnico.

Učinek te tehnike, je sorazmerno  naraven videz, poudarjenih oči.  S pravo izbiro dolžine in oblike umetnih trepalnic ustvarimo »make-up videz«, ali pa »dramma – videz«

Druga tehnika je 3D ali volumen tehnika, kjer vam trepalnice zgostimo. Umetne trepalnice so bistveno tanjše in lažje od vaših naravnih in na eno vašo trepalnico nalepimo 3 umetne.

Končni videz tako podaljšanih trepalnic so goste, izrazite in ukrivljene trepalnice. Primerne so za posebne priložnosti in dogodke saj imajo zelo dramatičen učinek in se kombinirajo z močnim večernim make – upom.

Lepilo, ki ga uporabljamo za nanos umetnih trepalnic, je hipoalergeno, ne vsebuje formaldehidov, je proizvedeno v Nemčiji in je v skladu z evropskimi standardi.

Obstojnost umetnih trepalnic je od 4-5 tednov.