V vsakem življenjskem obdobju in v vsakem letnem času,  ima naše telo drugačne potrebe.

Zato smo nego telesa, razdelili na posamezne koncepte z določenim ciljem.

Posamezne nege so sestavljene tako, da jih lahko med seboj sestavljamo in prepletamo, v skladu z potrebami  vašega telesa in energetskega stanja.

S čudovito kozmetično linijo SOFRI, ki temelji  in je zasnovana na podlagi energetskega barvnega spektra, izberemo in sestavimo nego – masažo telesa, ki je narejena in izbrana samo za vas.

Sprostitvena aroma masaža s toplim aromatičnim oljem

To je kombinacija antistresne masaže z uporabo eteričnih olj in balzamov, ki sproščajo mišično napetost, umirjajo um, koži pa vračajo prožnost, sijaj in mehkobo.

Masaža obraza in lasišča

Vse napetosti slehernega dneva, se nabirajo na našem obrazu,ne da bi se tega sploh zavedali. Naše misli in čustva, otrdijo izraze na obrazu. Naravni proces, nedejavnih mišic je, da atrofirajo, posledica je siva in upadla koža.

Z nežno in intenzivno masažo obraza, lahko pomagamo, da se procesi staranja upočasnijo. Z masažo dobro prekrvavimo kožo in jo s tem osvežimo in nahranimo. Rezultat dobre masaže obraza, je svež videz in napeta koža . Na obrazu in lasišču se nahaja veliko energetskih točk. Z masažo le teh, v kratkem času dosežemo globoko sprostitev. Masažo obraza in lasišča lahko dodamo h katerokoli negi telesa.

Nega telesa za razstrupljanje

Posebna masažna tehnika, pospešuje telesno presnovo .  Z nežnimi gibi v pravilnem zaporedju, pospešujemo limfni pretok, pospešimo prekrvavitev,odpravimo edeme in je nepogrešljiv del nege pri odpravi celulita.

Klinična aromaterapija

Klinična aromaterapija, je preplet različnih masažnih tehnik, z uporabo ustrezne mešanice eteričnih olj.

Tehnika vključuje, limfno drenažo, akopresuro, refleksno masažo stopal in dlani, ter masažo obraza.

Olja izberemo individualno, glede na namen terapije ter želje naših strank.

S to tehniko v pravem zaporedju in s pravo izbiro olj, dosegamo odlične rezultate na fizičnem, psihičnem, emocionalnem in duhovnem nivoju.

Mineralno povijanje – anty watter

To je masažna tehnika – ročna limfna drenaža, v kombinaciji z mineralnimi povoji . Z uporabo te tehnike, v kombinaciji z bombažnimi povoji, prepojenimi    z minerali in eteričnimi olji, učinkovito pospešimo odplavljanje zadržane tekočine v telesu in odpravimo občutek težkih nog.

Tonifikacija kože – masaža z ventuzo

To je masažna tehnika, ki jo izvajamo s pomočjo ventuze . Z Ventuzo – pripomočkom iz medicinskega silikona, ustvarimo podtlak na koži – vakuum. Ob uporabi posebnih aroma balzamov in tehniko masaže, pospešimo mikrocirkulacijo v podkožju in s tem kožo revitaliziramo in nahranimo.

Tonifikacija kože je primerna po večji izgubi telesne mase, po porodu in vedno kadar  želimo koži vrniti prožnost  jo  napeti in osvežiti.

Solni piling

Telo masiramo z mešanico soli in eteričnimi olji, pri čemer mehansko odstranimo odmrle celice z zgornje plasti povrhnjice , očistimo pore in pospešimo mikrocirkulacijo v podkožju, ter omogočimo, lažje prodiranje, negovalnih substanc v kožo.

Solni piling še posebej priporočamo spomladi pred kopalno sezono in pozno jeseni.

Kavni piling

Drobljena kavna zrna, v kombinaciji eteričnih olj citrusov, delujejo na telo antioksidantno, piling je namenjen predvsem, vsem, ki se odločate za enega od anticelulitnih ali destock programov.

Fango obloga + parna kopel

Nega je sestavljena iz več segmentov; Najprej naredimo piling masažo z solnim pilingom, nato naredimo masažo s toplo fango oblogo, vas zavijemo v folijo in na posebej za to namenjeni mizi, ustvarimo ležečo parno kopel, kateri so dodana eterična olja citrusov. s to celovito nego poskrbimo za urtujene mišice in sklepe, pospešimo presnovo in  razstrupimo telo. Je odlična nega za odpravo celulita in bolj napeto in zdravo kožo.

Paketne nege telesa in masaže

Vsi paketi nege telesa ali masaž, so oblikovani individualno in jih sestavimo skupaj z vami, glede na vaše želje in cilje.

  1. korak uvodni razgovor
  2. korak sestava programa
  3. spremljanje rezultatov
  4. napotki za nego na domu
  5. Na vse paketne nege ali masaže, vam nudimo dodatne popuste.