Vodene dihalne vaje v SOLNI ROŽI

Pri nas dihalne vaje potekajo v lepem mirnem prostoru, v solni sobi, kjer je prisotna visoka koncentracija aerosola terapevtske soli, ki je namenjena suhi inhalaciji. V tako pripravljenem prostoru, še dodatno poskrbimo za naša dihala

V  vsakdanjem življenju, poznamo tri vrste dihanja, ki se med seboj prepletajo.

Trebušno dihanje, prsno dihanje in dihanje s pljučnimi vršiči, pravimo mu tudi ključnično dihanje.

Kadar smo psihično pod pritiskom, v naglici in nervozi, dihamo prsno, kadar pa nas je strah ali smo v afektu, takrat dihamo plitko, hitro in kratko. Postajamo vse bolj in bolj nemirni in celo agresivni.

Z uporabo pravilne tehnike dihanja, lahko zavestno vplivamo na naše počutje. V trenutku, praktično kjerkoli lahko prekinemo spontano, agresivno odzivanje, s pravilnim vdihom in izdihom, pa občutimo globoko olajšanje in sprostitev.

Na dihalnih vajah vas vodimo skozi sproščanje, nato sledi ozaveščanje diha, nato pa ena od izbranih tehnik jogijskega dihanja.

Te tehnike dihanja ,umirjajo um in telo, čistijo dihalne poti, krepijo pljuča ,večajo pljučno kapaciteto in srčno moč. Intenzivno zvišujejo nivo koncentracije.

Priporočamo jih praktično vsem, ki se dnevno srečujete z izzivi in stresom, na delovnem mestu, študiju ali v šoli. Vsem, ki bi radi na naraven način okrepili svoj imunski sistem, ter vsem športnikom, za  pripravo na naporno vadbo ali odlično regeneracijo po športni aktivnosti.

Skupine vodenih dihalnih vaj so majhne – največ  do 5 oseb.

Dihalne vaje trajajo 1 uro, po vodeni uri, vam postrežemo  še čaj in sadje.

Dihalne vaje potekajo vsak ponedeljek ob 19h, potrebne so rezervacije prostega mesta saj je število obiskovalcev omejeno.

Svojo rezervacijo oddajte po telefonu 041 547 539 ali po elektronskem naslovu s pripisom: »Rezervacija za dihalne vaje.«

Možne so rezervacije termina za zaključeno skupino.